Blog

Tudtad? Íme az 5 legfontosabb információ az Aviva tornáról, amit jó ha Te is ismersz

Írta: Sztrakay Miléna
1. Az AVIVA MÓDSZER egy olyan, 100%-an természetes módszer, amellyel természetes módon tudunk hatni a hormonháztartásunkra, női egészségünkre, egészségügyi problémákra (pl: mióma, PCOS, meddőség, rendszertelen mentsruáció, menstruációs görcsök, petevezeték elzáródás, inkontinencia, pajzsmirigy problémák, stb.), valamint a váltózó kori tünetekre is hatékony segítséget nyújt.
  1. Az Aviva módszert Aviva Gabriella Steiner fejlesztette ki 28 évi kutatómunkájának eredményeként.
    Aviva Gabriella Budapesten született, de életének nagy részét Izraelben töltötte, így a módszert is ott dolgozta ki.
    Tóth Lívia munkásságának köszönhetjük, hogy az Aviva módszer „visszatért” Magyarországra.
  2. Férfiaknak is segít az álatlános férfi egészség megőrzésében és helyreállításában, fokozza a potenciált, helyreállítja a prosztata egészségét.
  3. Jó hatással van a mai, ülő életmódból származó káros hatások kompenzálására is, mert számtalan egészségügyi probléma az egészségtelen életmód miatt alakul ki.
  4. A módszer úgy fejti ki jótékony hatását, hogy a gyakorlatok alhasi izmokat, medence csontozatán belüli és kívüli izmokat, gátizmokat, és a farizmokat dolgoztatják meg, ezzel alhasi vérbőséget generál, az alhasi szervekhez több friss, oxigénben, vitaminban és tápanyagban gazdag vér jut, amely segíti az alhasi szervek természetes gyógyulását, ill. egészségének megőrzését.

Egyszóval a módszer mindenkinek ajánlható aki szeretne tenni egészsége érdekében, akár preventív, akár gyógyító célzattal.

AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam legközelebb 2022. május 27-én, pénteken, 16:00-20:00 időpontban lesz a NemcsakJóga Mozgásstúdióban.

Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)