Oktatók

Cserző Luca

Funkcionális tréner, Gerinctréning, Hatha jóga oktató

8 éves koromtól előtérben volt a sport és a mozgás szeretete az életemben egészen 21 éves koromig, amikor is egy sportsérülés miatt kényszerültem pihentetni a versenysportolói pályámat (4 év atlétika, 3 év műugrás, 2 év sportlövészet és 3 év taekwondo).

Felépülésem után 2014-ben elvégeztem az IWI fitnesz insturktori és jóga oktatói képzéseit melyek után funkcionális cross edzéseket és Hatha jóga órákat tartottam 3 éven át. Ekkorra a túlzott lelkesedésem sajnos kiégéshez vezetett, így váltottam és alkotói területen helyezkedtem el, mely időszak alatt CrossFit edzésekre jártam vendégként. Az asztalnál eltöltött 5 évem után jöttem rá, hogy mint a legtöbb dologban, itt is félúton van a harmonikus egyensúly számomra, így ékszerész ötvösi pályám mellett tartok ismét órákat.

Sokrétű sportolói múltamból merítkezve és saját sérüléseimből tanulva preventív és változatos funkcionális órákat tartok, az erő- és állóképesség-fejlesztés mellett hangsúlyt fektetek a koordinációs képességek, az egyensúly és a mobilitás javítására is.

Hatha jóga óráimon a test, a szellem és a lélek együttes harmóniájának a megteremtése a fő célom.

Oktatóként szem előtt tartom a modern életmóddal gyakran együttjáró, tipikus tartáshibákat és gyakori izomproblémákat, ezek ellensúlyozása kiemelt szerepet kap nálam. 

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Végzettségeim: 

International Wellness Institute – Fitnesz instruktor
International Wellness Institute – Hatha jóga oktató

Szeretettel várlak óráimon.
Luca

Órák

Funkcionális köredzés: Kedd 17:00 - 18:00