Oktatók

Gyergyák Edit

Fizioterapeuta, Gyógytornász, Személyi edző

Gyergyák Edit gyógytornász vagyok. 1990-ben végeztem a SOTE Egészségügyi Főiskola Gyógytornászképző szakán.

Egy véletlen folytán kerültem kardiológiai osztályra és igazán „szívemhez nőtt „ez a terület.  Ez év márciusáig dolgoztam a Szent János Kórház Kardiológiáján. Heti rendszerességgel vezettem a csoportos ambuláns rehabilitációs órákat, illetve részt vettem a Városmajori Szív és Érsebészeti Klinika korai infarktus rehabilitációs programjában.                                                              

Második éve vagyok óraadó tanár a SOTE Egészségtudományi Karán, amit nagy megtiszteltetésnek érzek.

Kórházi munkám mellett 10 évet dolgoztam a DAVID Gerincklinikán, ahol szerteágazó tapasztalatokat és nagy gyakorlatot szereztem a gerinc és sport rehabilitáció területén.

Folyamatosan veszek részt továbbképzéseken, tanfolyamokon, hogy elméleti és gyakorlati ismereteimet is folyamatosan bővítsem.                                                                        Igyekszem tudásom és tapasztalatom alapján - egyénre szabottan - a leghatékonyabb módszerekkel, gyakorlatokkal segíteni pácienseim gyógyulásását.

Tanulmányaim :    

- SOTE Gyógytornász – Fizioterapeuta,

- DAVID terapeuta,

- McKenzie terápia “A”,

- Kinesio Tape,

- SMR hengerezés technikája,

- Neurodinamika,

- In Time Intimtorna,

- Rectus diastasis fizioterapiája.

Szeretettel várom minden mozogni vágyó régi és új Vendégeimet, akár prevenciós, akár rehabilitációs céllal, valamint azokat is, akik „csak” szeretnék jól érezni magukat a bőrükben és fájdalommentesen élni a mindennapjaikat.

Edit