Oktatók

Stráhl Kati

Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató, Női jóga oktató

1978-ban születtem, tehát túlléptem a bűvös 40-et, amin túl, azt mondják, az ember már csak öregszik. Én ehelyett inkább azt vallom, hogy ha időnként fejjel lefelé vagy egyéb intelligens testhelyzetekben szemléljük a világot, fiatalon tarthatjuk magunkat.
A jóga számomra öröm, szabadság és tudatosság.
Nem csupán testedzés, hanem egy elmeállapot, amely visszarendez a saját középpontodba, ahol minden a helyére kerül.
"Mellékhatásként" pedig élvezhetjük a testi egészséget, mikor a belső szerveink jól működnek, a keringés (vér, nyirok, energia) szabadon áramlik és egyensúlyban vannak az elemek.

Az új évezred hajnalán ismertem meg a jógát. Akkoriban csak a fizikai karbantartás miatt ászanáztam.
2017-ben elkezdtem egyéni ájurvédikus jógaterápiára járni, ami beszippantott a jóga világába és annak mélyebb rejtelmeibe.
A budapesti Asram Jógaközpontban szereztem meg a nemzetközi jógaoktatói "Yoga Alliance RYS200" minősítést, Gerinc és Női jóga alapelvekkel kiegészítve.
2019 tavasza óta járok a Himalájai Jóga Tradíció bő két éven tartó Női Jógaterapeuta képzésére.
Részt vettem számos jógaterápiás szakmai konferencián és elvégeztem több olyan kurzust (pl. Angol jóga szaknyelv, Ájurvéda alapismeretek), melyek folyamatosan segítenek mélyíteni a gyakorlásomat.
Végtelenül hálás vagyok ennek az életigenlő tudáshalmaznak és azoknak, akik ezt átadják nekem. Bűnnek érezném nem tovább terjeszteni, ezért remélem, a foglalkozásokon sikerül hozzájárulnom, hogy Te is könnyedén tedd azt, ami az életedet szolgálja, a jógamatracon innen és túl.

Szeretettel várlak óráimra. :)

Órák

Gerincjóga: Csütörtök 8:00 - 9:00
Senior jóga: Csütörtök 9:00 - 10:00