Oktatók

Stráhl Kati

Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató, Női jóga oktató

1978-ban születtem, tehát túlléptem a bűvös 40-et, amin túl, azt mondják, az ember már csak öregszik. Én ehelyett inkább azt vallom, hogy ha időnként fejjel lefelé vagy egyéb intelligens testhelyzetekben szemléljük a világot, fiatalon tarthatjuk magunkat.
A jóga számomra öröm, szabadság és tudatosság.
Nem csupán testedzés, hanem egy elmeállapot, amely visszarendez a saját középpontodba, ahol minden a helyére kerül.
"Mellékhatásként" pedig élvezhetjük a testi egészséget, mikor a belső szerveink jól működnek, a keringés (vér, nyirok, energia) szabadon áramlik és egyensúlyban vannak az elemek.

Az új évezred hajnalán ismertem meg a jógát. Akkoriban csak a fizikai karbantartás miatt ászanáztam.
2017-ben elkezdtem egyéni ájurvédikus jógaterápiára járni, ami beszippantott a jóga világába és annak mélyebb rejtelmeibe.
A budapesti Asram Jógaközpontban szereztem meg a nemzetközi jógaoktatói "Yoga Alliance RYS200" minősítést, Gerinc és Női jóga alapelvekkel kiegészítve.
Majd 2021-ben elvégeztem a Himalájai Jóga Tradíció kétéves Női Jógaterapeuta képzését, valamint a Senior Jógaoktatói továbbképzést a Sivananda Jógaközpontban.
Részt vettem számos jógaterápiás szakmai konferencián és elvégeztem több olyan kurzust (pl. Angol jóga szaknyelv, Ájurvéda alapismeretek), melyek folyamatosan segítenek mélyíteni a gyakorlásomat.
Végtelenül hálás vagyok ennek az életigenlő tudáshalmaznak és azoknak, akik ezt átadják nekem. Bűnnek érezném nem tovább terjeszteni, ezért remélem, a foglalkozásokon sikerül hozzájárulnom, hogy Te is könnyedén tedd azt, ami az életedet szolgálja, a jógamatracon innen és túl.

Szeretettel várlak óráimra. :)

Órák

Gerincjóga: Csütörtök 8:00 - 9:00
Senior jóga: Csütörtök 9:00 - 10:00