Oktatók

Várallyay Petra

Gerincjóga oktató

Várallyay Petra vagyok, szabadúszó zenész és jógaoktató.

Az aktív zenélés mellett mindig nagy hangsúlyt fektettem a mozgásra, tizenéves koromban inkább a pörgősebb sportok (Dance aerobic, röplabda) kötöttek le, később egyre inkább a lassabb, befelé forduló mozgásformák vonzottak (Pilates, BodyArt).

A jógával komolyabban 2012-ben kezdtem el foglalkozni.
A rendszeres gyakorlás átlendített egy fizikailag és érzelmileg nehéz időszakon, ekkor határoztam el, hogy egyszer majd jógaoktatóként én is szeretnék másoknak segíteni.
2020-ban elvégeztem a Mandala Jógastúdiók Gerincjóga oktatóképzését, azóta rendszeresen tartok egyéni és csoportos jógaórákat élőben és az online térben.

Az oktatás és egyéni gyakorlás mellett fontosnak tartom a folyamatos tanulást a mozgás és tudatosság különböző területein;  az elmúlt években számos képzésen vettem részt a Meditáció kurzustól a Nőijóga tanfolyamig, 2019-től pedig a SanBao kínai harcművészeti iskolában tanulok Tai Chi-t és Chi Kung-ot. A többezer éves hagyományokon alapuló gyakorlatok jótékony hatását nap mint nap tapasztalom, így saját óráimon is előszeretettel használok különböző mozgás-meditációs egészségmegőrző gyakorlatokat.

Várlak szeretettel péntekenként gerincjóga óráimra! :)

Órák

Gerincjóga: Hétfő 19:00 - 20:00