Újdonságok

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek.
Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga Mozgásstúdió ajándékutalványával, amely tetszőleges óránkra, tanfolyamunkra, workshopunkra beváltható fél éven belül.

Jó hír azoknak, akik az egyszerű és kényelmes megoldást szeretik: a NemcsakJóga Mozgásstúdió ajándékutalványa már online is megvásárolható, így még több időd marad az igazán fontos dolgokra.

Az Ajándékutalvány megvásárlására több lehetőség is kínálkozik, válaszd azt, amelyik Neked a legkényelmesebb.

Ajándékutalvány vásárlásának lehetőségei:

  1. Ha van PayPal fiókod, akkor csak kattints erre a linkre, kicsit görgess az oldalon lefelé, mert a bérletárak alatt találod az Ajándékutalvány kiválasztásának lehetőségét. Ugyanitt ki tudod választani, hogy milyen értékben szeretnél ajándékutalványt vásárolni, valamint be tudod írni a nevét, akinek az ajándékot szánod.
  2. Ha nincs PayPal fiókod, de szeretnél online vásárolni Ajándékutalványt, akkor van lehetőség átutalással fizetni. Ezzel kapcsolatban bátran hívhatsz minket a +36 20 320 53 90 telefonszámon vagy írj nekünk az email címra.
  3. Lehetőség van SZÉP kártyával (OTP, MKB) fizetni online és offline is.
    Ennek részleteivel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink bármelyikén.
  4. Ajándékutalványunk személyesen is megvásárolható stúdiónkban, ahol készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával is lehet fizetni.
    Itt személyesen át is tudod venni az ajándékutalványt.

Bármelyik online fizetési módot is választod, fizetést követően azonnal postázzuk számodra Fejér Panni grafikusunk által tervezett ajándékutalványunkat.

Ha az utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást, akkor sem kell aggódnod.
Csatoltunk egy letölthető ajándékutalványt, melyet kinyomtatva és borítékba téve is odaadhatod ajándékba annak, akit meg szeretnél lepni! 
Ebben az esetben azonban kérünk, hogy a következő héten mindenképpen látogass meg minket stúdiónkban, ahol a kinyomtatott utalványt kifizetése után valódi ajándékutalványra cseréljük, mely sorszámmal és pecséttel ellátva igazolja a vásárlást.
Amennyiben erre nincs lehetőséged, kérjük jelezd telefonon, mikor tudsz eljönni hozzánk. 
A kinyomtatott utalvány önmagában semmilyen óra látogatására nem jogosít, csak sorszámmal és pecséttel tudjuk érvényesnek tekinteni. Megértésedet köszönjük. :-)