Újdonságok

Bankkártyás fizetés otthonod kényelméből

Tudtad, hogy stúdiónkban megvásárolható egy alkalomra szóló, vagy 4 és 8 alkalmas bérletek már interneten keresztül, online is megvásárolhatók otthonod kényelméből?
Így még kényelmesebb a bérletvásárlás!
Stúdiónkba történő megérkezésedkor már nem kell a fizetés részleteivel törődnöd.
Sőt! A bérleted már kitöltve fog vátni Téged a recepciós pultban.

Az ONLINE fizetési felület ezen a linken érhető el.

És van még egy jó hírünk: ha ajándékötletet keresel, és szívesen ajándékoznál élményt minőségi időt, akkor ajándékutalványunkat is megvásárolhatod már online, amely tetszőleges óráinkra, tanfolyamainkra és workshopjainkra is beváltható, korlátlan ideig.
Az ajándékutalvány vásárlásakor a fizetési oldalon görgess lefelé, a bérletek alatt fogod megtalálni az ajándékutalványt.

Gyors, egyszerű, kényelmes megoldás és az ajándékozott garantáltan nagyon fog örülni az ajándékodnak. :-)

Ha az utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást, akkor sem kell aggódnod. Csatoltunk egy letölthető ajándékutalványt (ennek az oldalnak az alján találod), melyet kinyomtatva és borítékba téve is odaadhatod ajándékba annak, akit meg szeretnél lepni! 
Ebben az esetben azonban kérünk, hogy a következő héten mindenképpen látogass el hozzánk stúdiónkba, ahol a kinyomtatott utalványt kifizetése után valódi ajándékutalványra cseréljük, mely sorszámmal és pecséttel ellátva igazolja a vásárlást.
Amennyiben erre nincs lehetőséged, kérjük jelezd telefonon, mikor tudsz eljönni hozzánk, mert akkor kipostázzuk számodra az ajándékutalványt.
A kinyomtatott utalvány önmagában semmilyen óra látogatására nem jogosít, csak sorszámmal és pecséttel tudjuk érvényesnek tekinteni.
Megértésedet köszönjük. :-)