Újdonságok

Egyéni, online Aviva alaptanfolyam (4 órás) a Te igényeidhez igazítva

Azok számára, akik biztonságosabbnak érzik az otthoni gyakorlást, nem akarnak közösségben gyakorolni, vidéken vagy külföldön éknek, számukra már van lehetőség ONLINE elsajátítani az Aviva alaptanfolyam gyakorlatait.
Egyelőre csak online magánóra keretén belül van erre lehetőség, hogy Farkas Ágnes Aviva oktatónk teljes figyelemmel tudjon Rád figyelni a gyakorlatok betanítása során, valamint az egészségügyi problémáid megbeszélésekor is, így a gyakorló sorozat is teljesen Hozzád lesz igazítva.

Hogyan történik az Aviva torna betanítása online tanfolyamon keresztül?

Első lépésként az oktatóval történő konzultáció során megbeszélitek, hogy Neked mi az egyéni célod a tornával, millyen egészségügyi probléma miatt szükséges Neked az Aviva torna, hogy milyen célzott gyakorlatokra lesz Neked szükséged a saját, egyéni fejlődésed és gyógyulásod érdekében.

Ezt követően a 2x2 órás tanfolyam keretében elsajátítjuk a 18 alapgyakorlatot, a pánik gyakorlatot és a bárhol végezhető gyakorlatot.

A tanfolyamot követően a gyakorláshoz szükséges zenei anyagot is elküldjük nektek, így minden feltétel adott lesz az otthoni gyakorláshoz. :-)

A 18 alapgyakorlatból álló torna a későbbiekben, az otthoni gyakorlás során már csak fél órás mozdulatsor lesz, melyet általában hetente kétszer kell végezni a vágyott eredmény elérése érdekében. De ezt is személyre szabva, az oktatóval egyeztetve megbeszélitek, hogy Neked milyen gyakran, milyen erősséggel kell tornáznod, mely gyakorlatokat végezd kiegészítésként vagy módosítva, a célodnak és állapotodnak megfelelően.

A 2x2 órás alaptanfolyam után, egy előre megbeszélt időpontban egy közös gyakorló órán (60 perc) újból átveszitek a megtanult gyakorlatsort és felteheted az időközben felmerült kérdéseidet.

Az Aviva-torna egyéni alaptanfolyam online oktatása összesen 4 órát vesz igénybe:

  • 2x2 óra - Aviva Alaptanfolyam

Az Aviva-torna egyéni alaptanfolyam online tanfolyam díja: 45.000 Ft, amely tartalmazza:
- 4 órás egyéni, online oktatás díját,

- az otthoni gyakorláshoz szükséges zenei anyagot,

Tanfolyamainkon kívül csoportos órákon is van lehetőség gyakorolni az alapgyakorlatokat egy 60 perces foglalkozás keretében.
Az Aviva gyakorló órákon személyesen (stúdióban) vagy ONLINE (Zoom-on keresztül) is részt lehet venni. Ezekre az órákra előzetesen regisztrálni szükséges honlapunkon keresztül ezen a linken.
A célzott hatás elérésének érdekében nélkülözhetetlen, hogy a gyakorlatokat pontosan tanuld meg és rendszeresen gyakorold.

További részletek az Aviva módszerről ezen a linken olvashatók.

Általános tanácsok az Aviva torna gyakorlataival kapcsolatban ezen a linken olvashatók.

A tanfolyamot Farkas Ágnes AVIVA módszer oktató tartja. 

Mi szükséges a tanfolyamon történő részvételhez?

  1. Mivel online tanfolyamról van szó, fontos, hogy megfelelő minőségű internetkapcsolattal rendelkezz.
  2. Szükséged lesz még egy olyan eszközre (jó minőségű kamerával rendelkező tablet vagy laptop), amely biztosítja az oktató számára, hogy tetőtől talpig lásson Téged a gyakorlás ideje alatt.
    De nem csak az oktatónak kell látnia Téged, hanem neked is jól kell látnod az oktatót, hogy a gyakorlatokat pontosan tudd megtanulni, ezért célszerűbb laptoppal vagy olyan eszközzel létrehoznod az online kapcsolatot, amelyet össze tudsz kapcsolni egy nagyobb monitorral, projektorral vagy TV-vel.
  3. Biztosíts magad számára időt és elegendő helyet (kb. 2x2m széles helyet), hogy a gyakorlatokat szabadon, akadályok nélkül el tudd végezni. (ezeket célszerű a tanfolyam megkezdése előtt ellenőrizni, hogy a tanfolyami időből ne vegyen el értékes perceket ezek beállítása).
  4. A talajon végzendő feladatokhoz szükséged lesz egy plédre vagy polifoam matracra (vagy jógaszőnyegre), amelyre rá tudsz feküdni.
  5. Kényelmes ruházat, amely biztosítja számodra a szabad mozgást, de a tested sziluettje jól látható legyen, mert az oktató csak így tud Neked segíteni a gyakorlatok betanításakor.

Ha szeretnél részt venni az egyéni, online Aviva alaptanfolyamon, kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a +36 20 982 6822 számra.  

Bármilyen további kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre emailben, telefonon és személyesen is. 

Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)