Újdonságok

Tavaszi megújulás, hangfürdő tibeti hangtálak segítségével 2023. március 31-én pénteken 18:00-19:15 időpontban

Hangolódj a tavaszra a tibeti hangtálak rezgéseinek segítségével.
A tavasz az ébredés, az újjászületés időszaka, nem csak a természet számára, hanem számunkra is.
A hangfürdő során szeretettel bocsátjuk el a mögöttünk álló szürke, téli hónapokat, hogy új energiákkal, testileg és lelkileg felfrissülve köszönthessük a tavaszt és az új lehetőségeket.

Hogyan zajlik a hangfürdő?

hangfürdő alatt kényelmes, fekvő helyzetben helyezkednek el a résztvevők és egy vezetett meditációs gyakorlatot követően elmerülnek a hangtálak játékában.

Ezek a hangok és rezgések nyugtatólag hatnak az idegrendszerre, elősegítve az ellazulást, a meditációban való elmerülést.

Hogyan hatnak ránk a hangtálak és milyen pozitív hatásai vannak a hangfürdőnek?

A hangfürdő során a fizikai test és az elme is megpihen.
A hangok és rezgések a víz közvetítésével terjednek a testünkben, feloldva a különböző feszültségeket, elakadásokat fizikai, mentális és lelki szinten, ezért ajánlott bőséges mennyiségű folyadék fogyasztása a hangfürdőt megelőzően.

Fizikai síkon a rezgések feloldják fájdalmakat, ellazítják a merev izmokat és a relaxációra való készségünk javítása által harmonizálják a légzést, a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat és beindítják a szervezet öngyógyító, regeneráló folyamatait is.

 A meditáció során a gondolataink árama megszűnik, vagy vezetett formában egy tárgyra összpontosul, ezáltal megtapasztalhatjuk a valódi belső csend, béke és harmónia állapotát. A hangtálak segítik elérni és elmélyíteni ezt az állapotot, mivel rezgéseikre koncentrálva könnyen kizárhatjuk a külvilág zaját és elmerülhetünk a belső csendben.

Gondolatainkat elcsendesítve egy mélyen relaxált állapotba kerülünk, ahol megpihenhetünk, feltöltődhetünk. Ennek köszönhetően a hangfürdő után kiegyensúlyozottabbak, energikusabbak leszünk és könnyebben nézünk szembe a kihívásokkal.

A hangfürdő során megfogalmazhatunk magunknak célkitűzéseket az elkövetkező időszakra, és elengedhetjük a számunkra már szükségtelen gondolatokat, érzéseket és mintákat.
Ezeket az elhatározásokat erősítjük meg, beleengedve magunkat a hangtálak gyógyító hangjai és rezgései által keltett térbe.

Ajánlott a kényelmes, réteges öltözék. Kérjük, hogy érkezz időben, 10-15 perccel a kezdés előtt, hogy legyen időd az elhelyezkedésre, ráhangolódásra.
A relaxáció földön fekvő helyzetben történik, pléd, párna és jógamatrac van a helyszínen, de érdemes sajátot is hozni.

A foglalkozást vezeti: Kaskötő Lilla, hangterapeuta és jógaoktató

Időpont: 2023. március 31. péntek 18:00-19:15
Időtartam: 75 perc
Ára: 5900 Ft

A tibeti hangtálakról, hatásukról és alkalmazásukról bővebben az alábbi honlapon olvashatsz: 
https://www.anandahangterapia.hu/

A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához a hangfürdő díjának befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.