Blog

Aviva tornával a változókori tünetek ellen

Írta: Sztrakay Miléna
Tudtad, hogy az Aviva torna a változó korban jelentkező kellemetlen tünetek megszűntetésében is segít? Gyógyszerek és hormonkezelések helyett válaszd inkább az Aviva-tornát, amely 100%-an természetes, egyszerű és – talán nem is gondolnánk – de megalkotója is magyar!

Az Aviva-torna kellemes, sőt, örömteli mozgásával egyensúlyba hozhatjuk hormonális rendszerünket.

Az Aviva-módszer alapvetően a hormonháztartást rakja helyre. Megfelelő orvosi kontrollal kiegészítve – a PCOS, pajzsmirigy-problémák, hormonális elhízás és a menopauza kellemetlen tünetei is kezelhetők Avivával.”

Az Aviva-módszer gyakorlatai hatékonyan kezelik a változó kor tüneteit, késleltetik az ösztrogén lefutását és így a nőket sújtó csontritkulás is megelőzhető. A menopauzával járó hormonális változásokon való átsegítés mellett a torna gyakorlatai segítik az inkontinencia megelőzését is.

A hormonális hatások mellett abban is segít az Aviva torna, hogy a változókorban gyakran jelentkező testsúlygyarapodást is kontrollálni tudjuk, megszabaduljunk a hirtelen felugrott kilóktól, és energikusak, frissek, fiatalosak maradunk, ha rendszeresen tornázunk.

Miből áll az Aviva-módszer?

Az Aviva Módszer egy torna alapú rendszer, ahol ennek segítségével érünk el gyógyhatást. A torna egy rövid, 30 perces, nagyon intenzív gyakorlatsorból áll, ami a medencei és hasüregi szervek vérbősége révén, a gerinc melletti idegek ingerlése által hat a női szervrendszerre, mellékvesére, hasnyálmirigyre, agyalapi mirigyre.
A gyakorlatokban a feszítő és lazító mozdulatok váltják egymást. Vannak gyakorlatok amelyekkel a menstruáció meghozható pár napon belül, vannak amelyek a változó kor tüneteit enyhítik és vannak a termékenységre vagy éppen betegségekre (mióma, ciszta, petevezeték elzáródás) ható gyakorlatok vegyesen.

Hogyan kezdhetem el?

Stúdiónkban évek óta szervezünk minden hónapban Aviva tornát betanító 4 órás alaptanfolyamokat, amelyeken a torna maximálisan érthető és elsajátítható. A résztvevők – a  tornázáson kívül - életvezetési tanácsokat is kapnak. egy logikus rendszert szeretnénk adni, amivel maguk is megtapasztalhatják a módszer hatásosságát.

A 4 órás alaptanfolyam után lehetőség van gyakorló órákon is részt venni, ahol tökéletesíthetjük a mozdulatainkat és a gyakorlás során felmerülő kérdések megbeszélésére is lehetőség nyílik.

„Női lét fájdalmak és kiszámíthatatlanság nélkül.
Bizalom a saját testemben a saját érzéseimben.
Nálunk erről szól az Aviva oktatás.”

Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam legközelebb 2023. június 9-én, pénteken, 16:00-20:00 időpontban, és

2023. június 10-én, szombaton 8:00-12:00 időpontban lesz a NemcsakJóga Mozgásstúdióban.