Blog

Gyermekeinkkel együtt töltött, minőségi idő és együttlét a legjobb „befektetés”, a közös élmények az igazán maradandó pillanatok

Írta: Sztrakay Miléna
Szoktatok gyerkőceitekkel olyan programokat szervezni, amikor csak Ti ketten vagytok? Amikor nincs mobiltelefon, internet, tévé, vacsorakészítés vagy más háztartási munka, hanem teljes figyelmetekkel csak egymásra tudtok figyelni és egymásra hangolódni? Szerintünk gyermekeinkkel együtt töltött, minőségi idő és együttlét a legjobb „befektetés”, a közös élmények az igazán maradandó pillanatok.

Erre nagyon jó lehetőség például az Anya lánya jóga, amelyről egy anyuka így írt egy korábbi Anya-lánya jóga óra után:
„Úgy érzem, hogy rendkívül közvetlenre sikeredett a mi gyakorlásunk a lányommal - és biztos vagyok benne, hogy a többieké is. Nekem annyira sikerült kizárnom a többieket, hogy csak és kizárólag a mi gyakorlásunkra koncentráltam. A sok ölelés, és egymásba kapaszkodás, néha majdnem eldőlés és ennek eredményeként a nagy nevetések nagyon jót tettek nekünk. Az óra végére rendkívül felszabadultunk és "kisimulva", sok pozitív energiával távoztunk.” http://harompotty.blog.hu/
Ha kedvet kaptatok és Ti is kipróbálnátok, hogy milyen együtt mozogni, jógázni, új dolgokat kipróbálni, akár egy csajos program keretében, akkor szeretettel várunk Titeket április 13-án pénteken, 17:30-18:45 időpontban tartandó, 75 perces, izgalmas jógaórára. Mozogjunk, nevessünk, lazítsunk együtt! Nem kell profi jógásnak lenned, főleg kezdő ászanákat fogunk gyakorolni, mindezt játékosan, a résztvevőkhöz igazítva.
A programot 6-11 éves korú lányoknak és anyukájuknak ajánljuk.

A workshopot tartja: Oreskó Renáta, gerincjóga, preventív gerinctréner, 3D Yoga oktató, a népszerű Jóga Pop blog írója

Időpont: 2018. április 13. péntek 17:30-18:45 (75 perc)

A workshop díja: 4000 Ft (anya+lánya számára együtt)
A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Részvételi helyed biztosításához előleg (2000Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő).