Blog

Küszöbön a tavasz, tegyünk rendet magunkban.

Írta: Sztrakay Miléna
Adunk néhány tippet, hogy Te is frissen indulj neki az évszaknak.
Ahhoz, hogy minden szempontból (fizikai és mentálhigiénés szempontból is) jól legyél, magadban is és magad körül is rendet kell tenned.

Legyél tudatos!
Határozd el, hogy „rendet teszel” magadban, a hétköznapi dolgaidban is.
Próbáld meg, és ha csak egy picit is tudsz előrehaladni ezen az úton, az elért eredményeket már sokkal könnyebb lesz fenntartani.

  1. lépés: Hozd meg a döntést, hogy rendet teszel magad körül. Sokkal kellemesebb érzés hazaérni egy rendezett, tiszta otthonba, mint egy rendetlen, túlzsúfolt lakásba.
  2. lépés: Határozd el, hogy magadban is rendet teszel.
    Ehhez pedig meg kell keresned azt a módszert, amivel Neked ez a legjobban megy. Nem mindenkinek ugyanaz. De az biztos, hogy időt és energiát kell erre is szánni.
    Ha már magtaláltad, hogy mikor tudsz magadra „Én időt” szánni, akkor jöhet a tartalom megválasztása.

Mi tudjuk, hogy a mozgás ebben nagyon hatékonyan tud segíten Téged!
Akár jóga, akár pilates vagy gerinctréning, mind mentálisan, mind fizikai síkon segíteni fog Neked abban, hogy JÓL legyél.

Mozogj velünk a hét bármely napján, és tapasztald meg Te magad, hogy milyen változásokat indukál benned bármilyen mozgás.
Saját tapasztalataid fognak segíteni, hogy folytasd a megkezdett utat.

A tavasz erre a legidálisabb időpont. A természet újjászületése mellett a tavasz a nagy rendrakások ideje is.

Tegyél rendet Te is magadban.

Mi abban tudunk segíteni, hogy szuper órákkal várunk Titeket hétfőtől - szombatig stúdiónkba, amelyek garantáltan fel fognak tölteni testileg és lelkileg is. 
És már készülünk új, márciusi és áprilisi tanfolymainkkal is, amelyek néhány napon belül fel is fognak kerülni honlapunkra is és Facebook oldalunkra is.

Sőt, mégy egy titkot elárulunk Nektek: születésnapi, nyílt napunk idén is lesz áprilisban! 
További részletek erről is érkeznek hamarosan...

Addig is várunk Titeket sok szeretettel stúdiónkba minden nap jó hangulatú, családias légkörű óráinkkal és az elmaradhatatlan, finom gyümölcsteánkkal.