Blog

Minden, amit az Aviva tornáról tudnod kell

Írta: Sztrakay Miléna
Az Aviva tornát a magyar származású Aviva Gabriella Steiner fejlesztette ki.
Célja a női ciklus szabályozásának elérése volt a torna segítségével, amelynek hatásosságát és eredményességét azóta számos tanulmány és sikertörténet is igazolt.

Az Aviva torna jó hatással van a hormonháztartásra és számos nőgyógyászati betegség gyógyulását is segíti, pl.: ciszta, mióma, polip, ciklusbeli eltolódások, stb. Ezáltal segíti a ciklus szabályosságát és segítséget tud nyújtani a fogamzásban és a tudatos családtervezésben is.

A gyógytorna jellegű Aviva torna, amellett, hogy számos pozitív hatással van a hormonháztartásra, teljes testünket alaposan át is mozgatja. A mozgás fókuszában a medencefenék izomzata és annak helyes használatán van, mert ezáltal tudunk kismedencei szerveinknél vérbőséget okozni, amely által javul a szervek vérellátottsága és működése. A hormonokkal, oxigénnel és ásványi anyagokkal feldúsult vér kismedence szerveibe történő áramlása ezekre a szerevekre nagyon jó hatással van.

Az egész testet átmozgató torna gyakorlatai vérbőség fokozására irányulnak, így hormonális intenzítást is eredményez, valamint idegpályát, belső elválasztású mirigyeket, reflexológiás pontokat is ingerel, amely az egész hormonháztartást serkenti és segíti a hormonkiválasztás aktiválódását is.

A torna nem "csupán" általános jól-létet eredményez, de számos betegség megelőzésében és kezelésében is segítséget tud nyújtani, 100%-ban természetes módszerrel.
A tornát célszerű rendszeresen gyakorolni, hogy jótékony hatását valóban ki tudja fejteni.

A teljes gyakorlatsor 18 alapgyakorlatból áll, amelyek tanfolyamon történő elsajátítását követően csupán 30 percnyi gyakorlást igényel, de azt viszont rendszeresen, hetente többször kell gyakorolni, akár otthon, akár Aviva gyakorló óráinkon is.

Az Aviva torna jótékony hatásait már néhány héten belül lehet érezni, de igazi hatását általában 3-6 hónap gyakorlás után fejti ki.

Az Aviva torna nem csak nőknek, de férfiaknak is nagyon jótékony hatású.
Aviva Steiner kidolgozott egy férfiak számára ajánlatos tornát, amely a férfiak fizikai képességeihez, adottságaihoz és anatómiájához alkalmazkodik.
Jótékony hatásait fizikai és hormonális hatásával fejti ki. A fizikai hatását elsősorban a prosztata egészsége és ezáltal az egészséges hormonális működést tudja segíteni és támogatni.

Ha szeretnéd Te is kipróbálni és megtapasztalni az Aviva torna gyógyító hatásait, akkor szeretettel várunk stúdiónkban havonta tartandó Aviva alaptanfolyamra, amelyen a teljes módszert megismerheted és elsajátíthatod.
Ezen a linken, Aviva oktatónkkal, Farkas Ágnessel készült interjúnkat is meg tudod nézni.

Újdonság!

Azok számára, akik vidéken vagy külföldön élnek, vagy biztonságosabbnak érzik a tanfolyam otthonról történő elsajátítását, azok számára már online is elérhető az Aviva alaptanfolyam egyéni, vagy csoprtos formában is.

Következő, csoprtos Aviva alaptanfolyamunk időpontja: 2023. március 10. péntek 16h-20h, amelyre még lehet jelentkezni az info@nemcsakjoga.hu email címen.

Egyéni, online, Aviva alaptanfolyam (4+1 órás) részletei ezen a linken megtalálhatók.

Ha szeretnél részt venni bármelyik Aviva alaptanfolyamunkon (Offline vagy online), kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a +36 20 982 6822 számra.  

Bármilyen további kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre emailben, telefonon és személyesen is. 

Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)