Oktatók

Buncsák Lydia

Hatha jóga oktató, Vaisnava jógamester

Egészen kicsi koromtól kezdve átszőtte az életemet a mozgás valamilyen formája – korcsolyázás, síelés, torna, kajak, szertorna, futás, aerobic stb.

Nem sportoltam versenyszerűen, viszont sok mindenbe belekóstoltam és végig kísérte az életemet az aktivitás és a testtudatosság. Megtapasztaltam, hogy a nehéz élethelyzeteken átsegít a mozgás, „csak” az akaraterőnkön múlik minden.

A jógával 2010 környékén találkoztam, de mivel pilates órákra már jártam, nem volt számomra teljesen ismeretlen a lassabb, befelé figyelős mozgás.

Jó néhány évig gyakoroltam és jártam táborokba. Ez az egész olyan életkorban ért engem, amikor már igyekeztem egyre távolabb kerülni a mindennapi élet stresszétől és az anyagi javak hajszolásától. Azon kaptam magam, hogy magamban instruálom az ászanákat, holott hangosan az oktató tette ezt. Ekkor kezdtem el oktatóképzést keresni. Annak ellenére, hogy életemet a tanulás, továbbképzés jellemezte, félve gondoltam arra, hogy ismét (fő)iskolapadba kell ülnöm, de végül a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola mellett döntöttem, gondolván, hogy három év alatt alaposan megismerhetem a jógát, a jóga oktatását és filozófiáját és végső soron nem sietek sehová, bőven van időm elvégezni. Az első pillanattól éreztem, hogy a lehető legjobb döntést hoztam. Azóta el is végeztem a főiskolát jógamester szakon, valamint kismama- és gyermekjóga oktatóként.

Vallom, hogy nap mint nap tanulni, tapasztalni és fejlődni ébredünk fel, ezért szeretettel várlak óráimon – fejlődjünk együtt!

Órák

Hatha jóga: Kedd 8:00 - 9:00
Hatha jóga: Kedd 18:30 - 20:00
Hatha jóga: Szerda 18:30 - 20:00