Oktatók

Fellner Nikolett

Kismama jóga oktató

Gyermekkorom óta meghatározó szerepe van a mozgásnak az életemben: úsztam, kipróbáltam a küzdő sportokat, és táncoltam. Majd később, már felnőtt fejjel is vissza nyúltam a tánchoz, eljártam futni, illetve a saját testsúlyos edzéssel is megismerkedtem. Ez utóbbi volt az mind közül, ami maradandóan az életem része lett, nem véletlen.

Amióta kiléptem az életbe, a vendéglátás foglalta el a szívemet, a napjaimat. Ha valaki igazán nyitott, ez egy remek lehetőség az emberek megismerésére. Ráláttam, hogy mindenkit hasonló dolgok vezérelnek, foglalkoztatnak; azonos dolgokra keresik a válaszokat.

Mindeközben én is elindultam önismereti utamon, bekukkantva a jóga világába. Magával ragadott, és kérdés nem volt, hogy folytatom-e. Áramlottam a jelenben, mialatt egyre távolodtam el addigi vendéglátós életemtől, mindvégig azt érezve, hogy másképp kell kapcsolódjak az emberekhez, hogy segíthessek nekik a problémáikban. Egyik jóga gyakorlásom alatt megkérdeztem Önmagamtól, hogy miért is nem olyan munkát végzek, ami a hobbim, amit szeretek?

Ezután kezdtem el jógaoktató tanulmányaimat, mint Holisztikus női jóga oktató és női kör vezető; megéléseimmel gyógyítva saját nőiségemet. Hívást éreztem a gyermekekkel kapcsolódni, így Mozgásfejlesztő gyerekjóga oktató, Tini jóga oktató és Baba-mama jóga oktató lettem. Kiapadhatatlan vágyat éreztem a nőiség témakörét szélesíteni, az anyaság, a várandósság időszakát megismerni, így Kismamajóga flow oktató képesítést szereztem.

Fontosnak tartom, hogy egy nő ismerje a saját erejét, testét, határait, tudjon kapcsolódni a méhével bármilyen életszakaszában.

Kismamajóga flow óráimon ezzel a tudás rengeteggel szeretném segíteni a várandós anyák megéléseit, megválaszolni kérdéseiket.

Szeretettel várok minden jógázni vágyó kismamát.

Órák

Kismama Jóga FLOW: Hétfő 9:00 - 10:30
Baba-mama óra: Hétfő 11:00 - 12:00
Baba-mama óra: Hétfő 13:00 - 14:00
Kismama Jóga FLOW: Csütörtök 16:30 - 18:00