Oktatók

Kaskötő Lilla

Gerincjóga oktató, Hangterapeuta

A hangterápiával néhány éve találkoztam először, egy yin jógaóra alkalmával, amit hangtálas relaxáció kísért. Teljesen elvarázsoltak a hangok és rezgések és teljesen ellazultam.
Később csoportos hangfürdőn is részt vettem, majd pedig egyéni hangmasszázsra is jártam. Úgy éreztem, hogy akárcsak a jóga, a hangterápia is nagyon pozitív hatással van az életem minden területére. Végül el is végeztem egy tanfolyamot egy kedves barátnőmnél, tanáromnál, azóta foglalkozom én magam is tibeti hangtálakkal.

Azóta több, csoportos hangfürdőt tartottam, melyeknek nagy sikere volt, illetve vannak vendégeim, akik egyéni hangtálas kezelésre járnak hozzám.

Személyes tapasztalataim alapján a hangterápia valóban pozitív hatással van az emberi szervezetre, nem csak testileg, hanem lelkileg is. Energetizál, feltölt és segít mélyebben magunkba nézni és - ha engedjük - támogatni az önismereti folyamatot, céljaink elérését, legyen szó akár gyógyulásról, valamilyen szükségtelen, elavult szokástól való megszabadulástól vagy csupán relaxációról.