Oktatók

Kovács Orsi

Pilates

Lelkes pilates rajongóból váltam pilates oktatóvá a Pilates Másképp Stúdió képzésén, ahol a pilates igazán preventív és gerincbarát változatát sajátíthattam el.

Elárulom, hogy én mit köszönhetek ennek a mozgásformának.
Tökéletesítette a tartásomat, általa megtanultam, hogy soha nem járkálunk lehorgasztott fejjel, még akkor sem, ha rossz napunk van; olyan izmokról szereztem tudomást, amelyeknek a létezéséről fogalmam se volt; formálta az alakomat és a szemléletemet is, hiszen ez egy rendkívül precíz óratípus és ezt a pontosságot az életem más területeire is próbálom átültetni.

Pompásan kiegészíti a másik szenvedélyemet, a futást is, hiszen minden órán erősítjük a core-izmokat, amelyek elengedhetetlenek a futáshoz, meg úgy nagyjából minden máshoz is, tehát remek kiegészítője a magasabb intenzitású sportoknak is.

A Pilatesnek hála megértettem micsoda fantasztikus alkotás a testünk, mi mindenre képes és ezt szeretném nektek is az órákkal közvetíteni.
Célom, hogy az együtt töltött 60 perc alatt átmozgassunk minden izomcsoportot, hogy egy kis felfrissülésben legyen részetek a hosszú hét után, és hogy megmutassam Nektek mekkora áldás, hogy mozoghatunk.

Szeretettel várlak Titeket óráimra.

Orsi

Órák

Pilates: Csütörtök 18:00 - 19:00
Pilates: Szombat 9:30 - 10:30