Oktatók

Ritzl Judit

Iyengar jóga oktató

2013 óta jógázom az Iyengar metódus szerint. 2016 és 2019 között végeztem az Iyengar jógaoktatói képzést, amit sikeres vizsgával zártam. 

Fontos számomra a szakmai fejlődés, amit rendszeres óralátogatásokkal (magasabb szintű Iyengar oktatóknál), szakmai workshopokkal és napi rendszerességű saját gyakorlással támogatok.

2015-ben gyermekjóga oktatóként végeztem, ezt követően rendszeresen tartottam gyerekjógát iskolákban.

2019-2020-ban az Amrita jógastúdió oktatójaként tartottam 60 illetve 90 perces órákat.

Oktatóként rendkívül fontos számomra a precizitás és a gyakorlás személyre szabása a gyakorlók különböző kondícióinak figyelembevételével. 

A gyakorlások során kiemelt szerepe van a különböző jógaeszközök használatának, azonban eszközök nélkül is tanítottam már. Célom, hogy az órámat rendszeresen látogatók megtapasztalhassák a jógában rejlő végtelen lehetőséget, a test-elme-lélek egységét a gyakorlásukon keresztül.

Az óráimat gondos felkészülés és az ászanák szekvenciába rendezése előzi meg, annak megfelelően, hogy az óra és a gyakorlók célját a legjobban szolgálja. Fontos számomra, hogy a gyakorlások változatosak legyenek és mindenki megtalálhassa az aktuális állapotának megfelelő kihívást bennük.

Szeretettel várlak óráimra.

Judit