Óratípusok

AVIVA gyakorló óra

Aviva gyakorló óra hétfő délutánonként 17:00-18:00 időpontban.
Jelentkezés a regisztrációs oldalunkon. Fizetés utalással, vagy személyesen a stúdióban (előtte hívjon minket telefonon)
AVIVA gyakorló óra a női egészségért, egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot.

Jelentkezés itt.

A teljes gyakorlatsor 18 alapgyakorlatból áll, amelyek tanfolyamon történő elsajátítását követően csupán 30 percnyi gyakorlást igényel, de azt viszont rendszeresen, hetente többször kell gyakorolni, akár otthon, akár Aviva gyakorló óráinkon is.

Az Aviva torna jótékony hatásait már néhány héten belül lehet érezni, de igazi hatását általában 3-6 hónap gyakorlás után fejti ki.

A gyakorló órán lehetőség van csoportosan gyakorolni az Aviva tornát betanító tanfolyamon elsajátított alapgyakorlatokat. Minden gyakorló órán lehetőség nyílik a már megtanult gyakorlatok további finomítására, illetve a felmerülő kérdések megvitatására.

Az Aviva torna egy olyan mozgásforma, amit kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki Aviva Gabriella Steiner, egy magyar származású fizikoterapeuta.

A torna  gyakorlatai támogatják a méh és a petefészek  működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére, ezért gyakran hormontornának is nevezik.

Az Aviva torna hatásos gyógyír nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére és olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint pl. a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, kellemetlen változókori tünetek vagy súlytöbblet.

Ez a mozgásfajta természetes megoldást kínál nőknek és férfiaknak egyaránt arra, hogy szervezetük öngyógyító folyamatait beindítsák és egészségi állapotuk javítását saját kézbe vegyék.

Ha Te is szeretnéd megtanulni az Aviva módszert és a gyakorlatait szeretettel várunk a  AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyamra. Következő tanolyamunk időpontját kersed az újdonságok menüpont alatt.

A tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat a gyakorló óráinkon is tudod gyakorolni: hétfő délutánonként 17h-18h időpontban ONLINE tartandó AVIVA gyakorló óráinkon.

A gyakorlást vezeti: Farkas Ágnes,  Aviva módszer oktató

Fontos! Az órán való részvétel regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni órarendünkben, vagy emailben (info@nemcsakjoga.hu), vagy telefonon (+36 20 9826822) is lehet.

Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)