Óratípusok

AVIVA gyakorló óra

Aviva gyakorló óra minden hétfőn és csütörtökön délutánonként 17:00-18:00 időpontban.
Jelentkezés a regisztrációs oldalunkon.
AVIVA gyakorló óra a női egészségért, egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot.

Jelentkezés itt.

A teljes gyakorlatsor 18 alapgyakorlatból áll, amelyek tanfolyamon történő elsajátítását követően csupán 30 percnyi gyakorlást igényel, de azt viszont rendszeresen, hetente többször kell gyakorolni, akár otthon, akár Aviva gyakorló óráinkon is.

Az Aviva torna jótékony hatásait már néhány héten belül lehet érezni, de igazi hatását általában 3-6 hónap gyakorlás után fejti ki.

A gyakorló órán lehetőség van csoportosan gyakorolni az Aviva tornát betanító tanfolyamon elsajátított alapgyakorlatokat. Minden gyakorló órán lehetőség nyílik a már megtanult gyakorlatok további finomítására, illetve a felmerülő kérdések megvitatására.

Az Aviva torna egy olyan mozgásforma, amit kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki Aviva Gabriella Steiner, egy magyar származású fizikoterapeuta.

A torna  gyakorlatai támogatják a méh és a petefészek  működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére, ezért gyakran hormontornának is nevezik.

Az Aviva torna hatásos gyógyír nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére és olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint pl. a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, kellemetlen változókori tünetek vagy súlytöbblet.

Ez a mozgásfajta természetes megoldást kínál nőknek és férfiaknak egyaránt arra, hogy szervezetük öngyógyító folyamatait beindítsák és egészségi állapotuk javítását saját kézbe vegyék.

Ha Te is szeretnéd megtanulni az Aviva módszert és a gyakorlatait szeretettel várunk a  AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyamra. Következő tanolyamunk időpontját kersed az újdonságok menüpont alatt.

A tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat a gyakorló óráinkon is tudod gyakorolni: hétfő és csütörtökön délutánonként 17h-18h időpontban tartandó AVIVA gyakorló óráinkon.

A hétfői gyakorlást vezeti: Farkas Ágnes,  Aviva módszer oktató

A csütörtöki gyakorlást vezeti: Galai Mária, AVIVA módszer oktató.

Fontos! Az órán való részvétel regisztrációhoz kötött!
Bejelentkezés az órára regisztrációs oldalunkon szükséges. Amennyiben megtelt az óra, akkor telefonon jeletkezhetsz a várólistára (+36 20 320 5390). Lemondás telefonon, vagy sms-ben.

Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)