Szolgáltatások

Céges jóga, pilates és gerinctréning órák

***HÁZHOZ VISSZÜK A MOZGÁST!***

Irodai jóga, pilates és irodai gerinctréning céges csoportoknak.

Nagyon sokan újból visszatértek az irodában végzett munkához.
Ezzel együtt egyre több, innovatív szellemiségű cég fektet egyre nagyobb hangsúlyt munkavállalói testi és lelki egészségének támogatására, és ismerik fel, hogy munkavállalói számára biztosított mozgás lehetősége jó a munkavállalónak is és a jó a munkáltatónak is.
Számukra ajánljuk céges óráinkat (jóga, vagy irodai gerinctréning), amelyek kifejezetten ülő munkát végzők számára állítottunk össze. Hatékonyabb, energikusabb dolgozók, kevesebb hiányzás és táppénzen töltött munkanap, elégedettebb légkör – ezek mind az irodai és céges mozgásórák előnyös hatásai.

Az irodai órák egyik legnagyobb előnye, hogy nem a dolgozóknak kell a helyszínre menniük. Több éves céges órák megtartása az a tapasztalatunk, hogy a munkavállalók nagyon szeretik és nagyon hálásak azért, ha házhoz megy a jóga oktató, vagy gerinctréner. Az egész napos ülés előtt/közben/után nagyon jól tud esni az átmozgatás, és időt is tud spórolni azzal, hogy munka után már nem kell külön elmennie valahova, hogy mozogjon.

Az Office jóga foglalkozások az irodában, egy üres szobában, egy nagyobb tárgyalóban vagy még szerencsésebb esetben a közösségi/pihenő helyiségben történnek, így a legsietősebbek is odaérnek az órákra. Sőt, ahol nincs erre külön helyiség, ott a dolgozók saját székükön vagy a tárgyalóban a székeken, az asztal mellett sajátíthatnak el olyan gyakorlatokat, melyeket aztán később bármikor alkalmazhatnak. A munkavállalóknak így nem kell órákat tölteniük azzal, hogy az amúgy is túl hosszú munkanap után még eljussanak egy jógastúdióba.

Office jóga
Az órák során átmozgatjuk magunkat, a gerinc, a hátizmok és nyakizmok lazítása, erősítése kiemelt szerepet kap. Az oxigénellátás javításával felfrissül a vér és az agysejtek, energetizálódik az egész test, javul a koncentrációs készség. A relaxáció alatt elengedjük a stresszt, hogy újult erővel lássunk majd ismét munkához. A gyakorlás hatására fokozódik a nyugalom érzése és javul a teljesítő képesség. A gyakorlatok széken ülve és álló pozícióban végezhetőek, irodai ruhában.

Irodai gerinctorna
Az irodában végzett gerinctorna egyszerű, bárki által elvégezhető gyakorlatsorokból áll. A gerinctorna foglalkozás gyakorlatai irodai ruhában is kényelmesen végezhetőek, akár egy nagyobb tárgyalóban. A rövid foglalkozások átmozgatják az irodai munkától elgyötört testet, kilazítják a vállövet, tehermentesítik a gerincet, megelőzik a hát- és gerincproblémákat, nem mellesleg remek hangulatot teremtenek.

Céges csoportok

A kollégákkal való közös mozgásnak szívesen ad helyet a Nemcsakjóga Mozgásstúdió is. 

Az órák időtartama, illetve rendszeressége igény szerint lehet: 30, 45, 60 és 90 perces is, akár heti egy, vagy több alkalommal is.
Van olyan partnerünk, ahol heti 1 jóga és heti 1 gerinctréning órát tartunk.

Az órák időpontját is teljes mértékben megbízóink igényéhez igazítjuk, pl.: munkakezdés előtt, reggel, napközben, vagy munkavégzés után.

A megtartott óra típusa is többféle lehet: PilatesGerinctréningPreventív gerinctréning & stretching, Kezdő jóga és Gerincjóga óráink közül van lehetőség választani. A különböző óratípusok leírását a linkre kattintva, honlapunkon meg tudja tekinteni.

A céges, csoportos órákat a Megbízó által kért helyszínen OFFLINE vagy ONLINE is van lehetőség megtartani.

Home office-ban töltött napok végén is mindenkinek jól esik átmozgatnia magát. Valamint a közösen végzett online mozgás egyfajta közösségi élményt is ad, társas kikapcsolódás lehetőségét kínálja az egymástól távol dolgozó kollégák számára is.
Az online órák menete is nagyon egyszerű: előre egyeztetett időpontban küldjük a Zoom linket a résztvevőknek, akik jelentkeztek az órákra. Az online tartott órák létszáma korlátlan, bármennyien tudnak csatlakozni óránkhoz.

Céges óráinkat több éves oktatói tapasztalattal rendelkező és magasan képzett jóga és pilates oktatóink tartják, gerinctréning órát pedig szakképzett, 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező okleveles gyógytornász, fizioterapeuta és személyi edzőnk vezeti. Gyógytornászunk személyre szabott tanácsokat is tud adni óra után, azoknak, akiknek erre igényük van (bármilyen mozgásszervi panasz esetén: pl. nyak-, hát-, derékfájdalmak, stb. esetén).

Céges események: Céges rendezvények programját is szívesen színesítjük óráinkkal. Ezeket szintén élőben és online is meg tudjuk valósítani.

CÉGES REFERENCIÁINK:

AJÁNLÁSOK KEDVES PARTNEREINKTŐL 

Megkérdeztük office jóga óráira járó vendégeinktől, hogy miért szeretnek velünk jógázni?
Nagyon örülünk minden visszajelzésnek, de az ilyen kedves szavaknak különösen örülünk és nagyon megtisztelő, hogy oktatóinkkal együtt gyakorolnak hétről hétre.

„Szuper, hogy Jucus mindig szem előtt tartja az éppen aktuális állapotunk – mind testi mind szellemi – az órák összeállítása alkalmával, kiemelt figyelmet fordítva az ülőmunka miatt beállt testrészeinkre. Nagyon ügyel arra is, hogy megfelelő, relaxáló hangulatot teremtsen az irodai környezet ellenére is, és ez maximálisan sikerül is neki." :-)

A POS Services csapata

Céges óráinkról készült képeket ezen a linken tudod megtekinteni.

Ha Te is szeretnéd átmozgatni magadat helyben, az irodában, akkor küldd el kollégáidnak és/vagy főnöködnek a ezt linket, hogy ők is kedvet kapjanak ahhoz, hogy átmozgassák magukat. Az sok ülőmunka mindenkinek káros, a különbség csak az, hogy ki-hol tart ebben a folyamatban.

További információkért, illetve egyedi árajánlatunkért bátran keressenek minket bármelyik elérhetőségünkön:    vagy telefonon +36 20 9826 822.