Blog

Céges jóga, pilates és gerinctréning óráink már online is elérhetők

Írta: Sztrakay Miléna
ELSŐ ÓRÁNKAT AJÁNDÉKBA ADJUK

Sajnos vagy nem sajnos, de nagyon sokan dolgoznak újból home office-ban, vagy választják az offline órák helyett inkább az online órákat.
Ehhez alkalmazkodva most már céges jóga, pilates és gerinctréning óráink is elérhetők online formában.

Az online óráknak is van előnyük: az online órákhoz bármennyien tudnak csatlakozni, valamint igény esetén felvételt is tudunk készíteni az online óráról, és biztosítani tudjuk a hosszabb ideig történő elérését.

Az Office jóga és gerinctréning óráinkat kifejezetten ülő munkát végzők számára, cégeknek ajánljuk.

Számos cég fektet egyre nagyobb hangsúlyt munkavállalói testi és lelki egészségének támogatására, és ismerik fel, hogy munkavállalói számára biztosított mozgás lehetősége jó a munkavállalónak is és a jó a munkáltatónak is.

Az órák során átmozgatjuk magunkat, nyakizmok lazítása, a gerinc, a hátizmok és erősítése kiemelt szerepet kap.
Hatékonyabb, energikusabb dolgozók, kevesebb hiányzás és táppénzen töltött munkanap, elégedettebb légkör – ezek mind az irodai és céges mozgásórák előnyös hatásai.

Több éves céges órák megtartása az a tapasztalatunk, hogy a munkavállalók nagyon szeretik és nagyon hálásak azért, ha házhoz megy a jóga oktató, vagy gerinctréner. Az egész napos ülés előtt/közben/után nagyon jól tud esni az átmozgatás, és időt is tud spórolni azzal, hogy munka után már nem kell külön elmennie valahova, hogy mozogjon.

A céges, csoportos órákat a Megbízó által kért helyszínen OFFLINE vagy ONLINE is van lehetőség megtartani.
Home office-ban töltött napok végén mindenkinek jól esik átmozgatnia magát. Valamint a közösen végzett online mozgás egyfajta közösségi élményt is ad, társas kikapcsolódás lehetőségét kínálja az egymástól távol dolgozó kollégák számára is.

Az órák időtartama, illetve rendszeressége igény szerint lehet: 30,45, 60 és 90 perces is, akár heti egy, vagy több alkalommal is.
Van olyan partnerünk, ahol heti 1 jóga és heti 1 gerinctréning órát tartunk.

Az órák időpontját is teljes mértékben megbízóink igényéhez igazítjuk, pl.: munkakezdés előtt, reggel, napközben, vagy munkavégzés után.

A megtartott óra típusa is többféle lehet: Pilates, Gerinctréning, Preventív gerinctréning & stretching, Kezdő jóga és Gerincjóga óráink közül van lehetőség választani. A különböző óratípusok leírását a linkre kattintva, honlapunkon meg tudja tekinteni.

Céges óráinkat több éves oktatói tapasztalattal rendelkező és magasan képzett jóga és pilates oktatóink tartják, gerinctréning órát pedig szakképzett, 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező okleveles gyógytornász, fizioterapeuta és személyi edzőnk vezeti. Gyógytornászunk személyre szabott tanácsokat is tud adni óra után, azoknak, akiknek erre igényük van (bármilyen mozgásszervi panasz esetén: pl. nyak-, hát-, derékfájdalmak, stb. esetén).

Az online órák menete is nagyon egyszerű: előre egyeztetett időpontban küldjük a Zoom linket a résztvevőknek, akik jelentkeztek az órákra. Az online tartott órák létszáma korlátlan, bármennyien tudnak csatlakozni óránkhoz.

Céges óráinkról további részleteket honlapunkon, erre a linkre kattintva érhet el.

Céges események: Céges rendezvények programját is szívesen színesítjük óráinkkal. Ezeket szintén élőben és online is meg tudjuk valósítani.

CÉGES REFERENCIÁINK:

És hogy megkönnyítsük a döntést, első óránkat ajándékba adjuk, így segítve azt, hogy teljesen kockázatmentesen tudjatok döntést hozni.

További információkért, illetve egyedi árajánlatunkért bátran keressetek minket bármelyik elérhetőségünkön:    vagy telefonon +36 20 9826 822.