Blog

Házhoz visszük a jógát és az első órát ajándékba adjuk

Írta: Sztrakay Miléna
Az idei szeptemberben sokunk számára véget ért a Home office időszak, és vissza kellett térni a mindennapos (vagy 2-3 alkalmas) irodába járáshoz. Mi is tudjuk, hogy munka mellett nagyon nehéz időt szakítani a délutánból/kora estéből saját mozgásunkra. Ebben szeretnénk Nektek segítséget nyújtani Office jóga szolgáltatásunkkal.

Stúdiónk cégeknél kihelyezett jóga órák vagy tanfolyamok lebonyolítását is vállalja.
Oktatóink nagy szakértelemmel több éves folyamatos oktatói gyakorlattal rendelkeznek.

A  cégek által megjelölt helyszínen, illetve a saját jógastúdiónkban, a NemcsakJóga Mozgásstúdióban (1024, Bp. Káplár utca 11-13.) is van lehetőség igénybe venni a szolgáltatást.

Az órák során átmozgatjuk magunkat, a gerinc, a hátizmok és nyakizmok lazítása, erősítése kiemelt szerepet kap. Az oxigénellátás javításával felfrissül a vér és az agysejtek, energetizálódik az egész test, javul a koncentrációs készség. A relaxáció alatt elengedjük a stresszt, hogy újult erővel lássunk majd ismét munkához. A gyakorlás hatására fokozódik a nyugalom érzése és javul a teljesítő képesség. A gyakorlatok széken ülve és álló pozícióban végezhetőek, irodai ruhában.

Céges óráinkhoz nincs másra szükség, mint egy tárgyalóra, vagy egy közepes méretű irodai helységre és néhány törülközőre/polifoamra/jóga matracra.

Ti dönthetitek el, hogy mikor legyen az óra? Reggel, munkakezdés előtt, vagy ebédidőben, vagy munka után.

Az órák időtartama igény szerint 30/60/90 perc is lehet. Árak: egyedi ajánlat alapján.

Ha Te is szeretnéd átmozgatni magadat helyben, az irodában, akkor küldd el kollégáidnak és/vagy főnöködnek a csatolt linket, hogy ők is kedvet kapjanak ahhoz, hogy átmozgassák magukat. Az sok ülőmunka mindenkinek káros, a különbség csak az, hogy ki-hol tart ebben a folyamatban.

És hogy megkönnyítsük a döntést, első óránkat ajándékba adjuk, így segítve azt, hogy teljesen kockázatmentesen tudjatok döntést hozni.

További információkért bátran keressetek minket bármelyik elérhetőségünkön:  vagy telefonon +36 20 9826 822.