Blog

Miért jó a személyi edzés? :-)

Írta: Sztrakay Miléna
A személyi edzés személyre szabott, egyéni edzést jelent egy hozzáértő szakember, a személyi edző vezetésével. A személyi edző naprakész tudással, alapos anatómiai és edzésmódszertani ismeretekkel rendelkezik, ami mind szükséges ahhoz, hogy Te biztonságosan, sérülésmentesen, hatékonyan érd el céljaidat, legyen szó bármiről is.

Például:
 -ha szeretnél felzárkózni egy  csoportos foglalkozáshoz,
- ha szakértő edző segítségével javítanál kondíciódon,
- ha bármilyen betegség vagy sérülés után 'újraépítenéd' magad, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá,
- ha fontos számodra a személyes figyelem és a saját tempódban haladnál,
- ha nincs időd a csoportos edzésekre járni és egyéni időbeosztásra van szükséged.

Ha ezekből bármelyik pont  Rád is vonatkozik, a személyi edzést Neked találták ki!
Az erős elhatározás, a belülről épülő lelkesedés, az érdeklődés saját testünkben rejlő ügyesség megismerése iránt elengedhetetlen a fejlődéshez.

Ismerjétek meg Bárdos Barbarát, akihez bátran, bizalommal fordulhattok, hogy segítsen Titeket személyes célkitűzéseitek elérésében. :-)

Bárdos Barbara

Gerinctréner, Rehabilitációs tréner, TRIPLEX tréner

Szeretném az évek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot másokkal is megosztani, kortól függetlenül segíteni a hozzám fordulóknak, legyen szó preventív (megelőző), vagy rehabilitációs tréningről. A kezdetleges, finomabb, gyengébb tornát, az erőteljesebb funkcionális edzést kedvelőkig, mindenkit várok szeretettel, aki szeretne egy aktív, fájdalommentes és egészséges testben élni. :-)

Változatos és személyre szabott egyéni edzéseket tartok a rehabilitációs tréningtől a core stabilizációig mindent, akár a funkcionális edzésig, kortól nemtől függetlenül, a mozgasszervrendszert szem előtt tartva, gerincspecifikusan és ízület kímélő módon.

Az első találkozáskor egy személyes beszélgetésen kicsit jobban megismerjük egymást. Kérdéseket fogok feltenni neked az életmóddal, étkezéssel, káros szenvedélyekkel, és célokkal kapcsolatban. Meg fogjuk beszélni hogy milyen mozgásformát szeretsz? Fontos, hogy van-e sérülés, illetve egészségügyi probléma? Az első találkozáskor egy állapotfelmérésre is sor kerül azért, hogy a későbbiekben nyomon tudjuk követni a fejlődést.

Szeretettel várlak, ha változtatni szeretnél az életmódodon és mozgással tenni az egészségedért. :-)

Egyéni edzésre email-ben info@nemcsakjoga.hu vagy telefonon 06-20/9826-822 számon tudtok bejelentkezni.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget személyre szabott, egyéni edzésre. :-)