Blog

Reggeli gerincátmozgató jóga, a harmonikus napindításért!

Írta: Sztrakay Miléna
Reggelenként nehezen ébredsz, visszahúz az ágy? Úgy érzed tested is nehezen ébred? Próbáld ki ezt a 17 perces, reggeli gerincátmozgató jóga videónkat, amely gyengéden, ugyanakkor folyamatosan áramolva mozgatja át a gerinc ízületeit és egész testedet is. Bárki számára kellemes, ébresztő mozgásprogram, amely felébreszti és feltölti energiával testedet és lelkedet is. :-)

A gerincátmozgató jóga videó a nap bármely szakában végezhető: például több órás ülő munka, vezetés, tanulás után, vagy ha délutánonként sportolsz, akár a szokásos edzésed után is beiktathatod. 

Ez a program jótékonyan hat az egész hátra. Célba veszi minden apró porcikáját, átmozgatja a vállat, a lapockák környékét, ellazítja a derekat és a test többi részét is kellemesen átmozgatja. Egyszerű, a mindennapokba könnyen beépíthető, napi 17 perc mozgás, ami egész nap vagy akár napokig is érezteti a hatását. Ezzel a videóval ott és akkor kezdhetsz neki a jógázásnak, ahol és amikor csak szeretnéd.

Matracra fel, jógázz velünk és Schrick Tímea hatha- és gerincjóga oktatónkkal. 

Ha szeretnél többet megtudni a gerincjógáról szeretettel várunk stúdiónkban gerincjóga óráinkon és tanfolyamainkon is. :-)

NemcsakJóga Mozgásstúdió Csapata