Oktatók

Sztrakay Miléna

Fitness instruktor, Funkcionális tréner

Régi álmom vált valóra azzal, hogy funkcionális tréner lettem! Én magam is több éve járok funkcionális tréning személyi edzésre, két igazán jó edzőhöz: Zsirai Eszterhez és Zsirai Milánhoz, a "Träining edzőterem" edzőihez, akiktől rengeteg tanultam a gyakorlatok pontos kivitelezéséről és hogy milyen egy jól felépített funkcionális tréning óra. Mindezek mellett rendszeresen futok és jógázom.

Személyes tapasztalatom és meggyőződésem, hogy a funkcionális tréning valóban a ma ismert edzéstípusok közül az egyik legjobb, ha nem a legjobb! Hiszen mi másra kellene edzenünk a testünket és az izmainkat, ha nem arra, amire a természet megalkotta. És erre ez a tréning zseniálisan jó.

Ezért is végeztem el a Fitness Instruktori alapképzés után a Funkcionális tréning szakmai továbbképzést a Feövenyessy Medical Fitness Akadémián, ahol olyan nyitott szellemiségű és  korszerű szemléletű oktatásban volt szerencsém részt venni, amely ma egyedülálló Magyarországon. A képzésen a legfrissebb tudományos kutatások eredményeire épülő szemléletet adták át nekünk, rengeteg hasznos, gyakorlati tapasztalattal kiegészítve. Ezekre az alapokra épülnek a személyre szabott, komplex és preventív szemléletű funkcionális tréning magánóráim.

Edzésterveimet az egyéni állapotfelmérésre építve állítom össze, szem előtt tartva a preventív szemléletet, az egyéni igényeket és célokat az aktuális állapothoz igazítva.
Fontosnak tartom, hogy a közös munka a Vendég számára is élvezetes legyen, és ne „csak letudni” akarja az edzést, hanem hogy valóban megszeresse a mozgást. Ezért igyekszem minél változatosabb és színesebb órákat összeállítani.

Kinek ajánlom a funkcionális tréninget? Annak, aki:

  • a legkorszerűbb edzéselméleti elvek alapján szeretne edzeni;
  • aki nem szeret mások vizslató tekintete mellett edzeni;
  • esetleg gátlásos, mert úgy érzi, hogy nem „elég” erős semmilyen csoportos vagy magánórához;
  • soha nem sportolt semmit, vagy hosszabb kihagyás után szeretne elkezdeni mozogni, de fogalma sincs arról, hogy hogy is kezdje el;
  • hallottál már valamit a funkcionális tréningről és kíváncsi, hogy mit is takar ez igazából;
  • szeretne tudatosan és okosan edzeni, tehát szeretne fejlődni (erőnlét, állóképesség, gyorsaság, stb. területeken), de mindezt garantáltan sérülésmentesen;
  • szereti a változatos és színes órákat, amit nem fog megunni a második héten.

Ha a fentiek közül bármelyik igaz Rád vonatkozóan, akkor a funkcionális tréning magánórát Neked találták ki! 

Ennek a módszernek az az egyik legnagyobb előnye, hogy minden fittségi szinten alkalmazható, függetlenül nemtől vagy kortól. Sportolók számára is remek kiegészítő edzés lehet az adott sportági edzések mellett, így fejleszthetőek a lemaradt testrészeik, képességeik is.

Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld, akkor jelentkezz be hozzám az első állapotfelmérésre, majd azt követően elkezdhetjük a közös „munkát”.

Szeretettel várlak, ha szeretnéd új dimenzióban kipróbálni a mozgást akkor is, ha rendszeresen sportolsz valamit és akkor is, ha korábban mindig úgy gondoltad, hogy az csak valami szükséges rossz, amit muszáj csinálni. Legfontosabb célom, hogy megszerettessem a mozgást mindenkivel. Mert mozogni tényleg nagyon jó, csak legfeljebb elkezdeni nehéz.

Funkcionális tréning magánórára email-ben info@nemcsakjoga.hu vagy telefonon 06-20/9826-822 számon tudsz bejelentkezni.

Funkcionális tréning, bevezető áron: 1 fő részére 9.000 Ft/fő/60 perc,

5 alkalmas bérlet ára: 40.000 Ft (8.000 Ft/alkalom).

-------------------------

Fogadjátok szeretettel náhány Vendégem kedves ajánlását:

"Miléna nagyon jó edző, nyugodt, derűs, és figyelmes. Odafigyel a Vendégre, és a gyakorlatok pontos elvégzésére, hogy a sérülések elkerülhetőek legyenek. Realista, nem mondja hogy 10 kg-ot fogok fogyni két hét után, de hasznos tanácsokat ad ehhez is. Nem fog csalódni, aki őt választja."

K. Andrea

 

"Mindig örülök, amikor Miléna hoz jöhetek tornázni.
Nagyon figyelmes, ha kell javít, mutat, magyaráz, hogy a lehető legjobban tudjam elvégezni a feladatot.
Jól megdolgoztat amit egy cseppet sem bánok.
Aki hozzá jön, biztos lehet benne,hogy jó kezekben van. Jó érzéssel tölt el,hogy tornáról tornára jobb a kondícióm."
M.Gabi
 
"Jól felépített, személyre szabott edzésterv, melyet Miléna türelemmel, odafigyeléssel, szakértelemmel instruál…szeretek hozzá járni…"
V. Piroska

Órák

Funkcionális tréning & Stretching (75 perc): Hétfő 18:30 - 20:00