Blog

Jóga & Funkcionális tréning tábor. Menni vagy nem menni?

Írta: Sztrakay Miléna
Miért is jó táborozni?
Sokan mennek, Te még csak gyűjtöd a bátorságot. Néhány napra elszakadni a valóságtól, a hétköznapi rohanástól, a feladatoktól – sokunk álma ez.
„Megérdemlem én ezt? Megtehetem? Ki fog vigyázni a gyerekekre addig?” Mi lesz a munkámmal? – merülnek fel a kérdések ilyenkor.

Kedvenc pszichológusunkat, Vekerdy Tamást idézve: „Élni kell néha, hogy utána egy jól szívható-rágható anyát kapjanak vissza a gyerekek.
Nem számít, hogy mindig rend legyen, jól álljon a függöny, és minden ki legyen vasalva.”
Néhány nap után újjászületve térhetsz haza, hogy tovább „rághassanak” a hétköznapok!
Tegyük félre a kifogásainkat, miért is nem mehetünk és nézzük, mennyi előnnyel járhat egy néhány napos valódi kikapcsolódás:

  1. A jógagyakorlás új szintjére léphetsz. A teljes tábor ideje alatt 7 jóga gyakorláson és 3 Funkcionális tréning & Stretching órán vehetsz részt, így értelemszerűen gyorsabban fogsz fejlődni – testileg-lelkileg egyaránt.
  2. Kell egy kis „Én-idő”. Csak úgy maradhatunk egészségesek, ha időnként időt szánunk saját magunk testi-lelki regenerálására.  A nyugodt elvonulás, a stresszmentes gyakorlás, gondolataink szabad áramlása fantasztikus élményt nyújt a hétköznapi mókuskerék után. Újszerű élmények, új ötletek, „élni jó!” életérzés lesz a jutalmunk!
  3. Könnyebben tudsz majd meditálni. Több szabadidőd lesz, gyakorlás közben nem fognak nyomasztani az irodai és egyéb határidők, sokkal könnyebb lesz a meditációt is élvezned, mélységét megtapasztalnod.
  4. Kipróbálhatod a mobilmentes létet néhány napra (de ez természetesen nem kötelező, csak opcionális).
    Sokunk egész nap készenlétben áll, Facebook, Instagram, Tik Tok és egyéb üzenetek csipognak napi 24 órában a telefonunkon, megzavarva ezzel minden percünket. Ha megpróbálod kicsit félretenni a mobiltelefonodat és /vagy a laptopodat, fantasztikus szabadság élményét lehet megtapasztalni. Próbáld csak ki!
  5. Új barátokat találhatsz, akik szintén Jóga-, Funkcionális tréning és egészséges életmód rajongók. Bátran gyere egyedül is, garantáltan jól fogod érezni magad!

A TÁBORRÓL MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓT MEGTALÁLSZ EZEN A LINKEN.

Bármilyen további információ és/vagy kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésetekre az info@nemcsakjoga.hu e-mailen vagy telefonon a +36 20 982 6822 számon.

Korábbi táborunk fotóit ezen a linken tudod megtekinteni.

Korábbi táborozóink mondták:

„Ez egy csúcs-szuper tábor volt, remek szervezés-helyszín-házigazda-oktató és egy brilliáns csapat ... ha egyszer kipróbálnál egy ilyen elméletben-gyakorlatban gazdag eseményt, Velük érdemes- köszönöm az élményt a NemcsakJóga Mozgásstúdió csapatának”

Ági

„Nekem a legjobb döntésem volt, nagyon jól éreztem magam, teljesen feltöltődtem jó energiákkal. Nagyon jó volt veletek, remélem lesz folytatás.”

Marcsi

"A legjobb döntést hoztam, mikor belevágtam az ismeretlenbe és lefoglaltam a tábort. Túlzás nélkül mondhatom, hogy felért egy vérátömlesztéssel.

Végre Önmagammal tölthettem 3 napot. Csodás embereket ismertem meg, akikkel öröm volt együtt lenni.

Oktatónk Kati finoman terelgetett minket minden foglalkozáson. Nagyon hiteles embernek tartom, pont Rá volt szükségem a kikapcsolódásom alatt.

Mindent köszönök Nektek!"

Nóri

Hálásak vagyunk Vendégeink kedves szavaiért, bízunk benne, hogy egyre többen átélhetitek velünk egy 3 napos tábor élményeit. Felejthetelen lesz.

Várunk szeretettel:

Miléna és Kati