Blog

Új év, új kezdet, új lehetőségek! 2017. január 2-tól kibővült órarenddel, új órákkal és még több időpontban lesznek órák stúdiónkban. :-)

Írta: Sztrakay Miléna
Új év kezdetekor sok mindent megfogadunk és eltervezünk, hogy mit szeretnénk majd másként tenni! Sokan vagyunk így ezzel. :-) Mi idén megfogadtuk: többet fogunk mozogni! Az ünnepek alatt reméljük Ti is megpihentetek és feltöltődve vághattok bele az új évbe! Mi abban hiszünk, hogy a jó év jó napokból áll össze és ezért tenni is kell. Persze nem lesz minden nap tökéletes, de ha a tőlünk telhető legtöbbet megtettük azért, hogy jól teljen/záruljon, már jobb érzéssel fekszünk le este! Mi biztosak vagyunk abban, hogy jó hangulatú óráink után testileg és lelkileg is feltöltődve fogtok hazaérni. :-)
2017-ben is sok szeretettel és finom teával várunk Titeket stúdiónkba. :-)
2017. január 2-tól kibővült órarenddel, új órákkal és még több időpontban lesznek órák, így biztosan képesek lesztek megtartani az év eleji lendületet. Hatha jóga, Gerincjóga, Vinyasa Flow, Pilates, és AVIVA tanfolyamokon alaposabb, átfogóbb tudásra tehettek szert, workshopjaink pedig izgalmas utazást ígérnek belsőnk felé, lehetőséget adnak egy gyengéd elmélyülésre a saját világunkban, önmagunkban. Szeretettel várunk Titeket. :-)

Januári tanfolyamok, workshopok

Bevezetés a meditációba – 2 alkalmas mini tanfolyam 2017 január 4-én és 11-én szerda esténként 18:30-20:00 Szeretnéd, ha uralni tudnád a rohanó hétköznapokat és képessé válnál a feszültségek oldására, a belső harmónia megteremtésére? Itt a helyed!

Tartásjavító 4 alkalmas gerincjóga mini-tanfolyam (4x2 óra) január 7-től szombatonként 9h-11h.
A gerincjóga kilazítja a vállat, hátat, megnyitja a mellkast. Erősíti és nyújtja az izmokat. Lehetőség nyílik az egyéni igények, adottságok megfigyelésére, kezelésére, az ászanák, mozdulatok személyre szabott beállítására. 

 

Pilates az alapoktól – 6 alkalmas kezdő Pilates tanfolyam január 9-től, hétfő esténként 19:00-20:00


Jóga az alapoktól - Kezdő hatha jóga tanfolyam 2017. január 18-tól, szerda esténként 18:30-20:00
Mindenkinek, aki szeretné megismerni a jóga alapjait, elsajátítani az ászanák helyes kivitelezését, megtapasztalnia légző gyakorlatok hatásait, betekintést nyerni a relaxációs technikákba és a meditációba.4 alkalmas Pilates tréning eszközökkel január 19-től, csütörtök esténként 17:30-18:30. A 4 alkalmas eszközös Pilates tréning célja, hogy hogy az alapelvek rögzüljenek és az eszközök (Fitt-ball, Soft-ball, gumiszlag és kis súlyzók) használatával növeljük a gyakorlatok hatékonyságát, miközben azok színesítik és változatosabbá teszik a gyakorlatok elvégzését.

FlatCore hasizom regeneráló tréning  2017. január 27-én pénteken 17h-20h
A FlatCore hasizom regeneráló tréning jóga alapú, core izomzatot erősítő módszer. Több tucat hasizom erősítő ászanával kínál megfelelő alternatívákat a népszerű, de kevéssé hatékony hasprés, és a felülés párosnak.

ÚJ ÓRÁK 2017. JANUÁR 2-TŐL:
Funkcionális tréning január 3. kedd 19.30-20.30

Végre nálunk is lehetőséged van kipróbálni az egyre népszerűbb funkcionális tréninget Tajti Gáborral! A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem összetettebb gyakorlatokkal egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg. A mindennapi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz, tehát guggolások, emelések, húzó és toló mozgások variációi képezik az edzés alapját.

Power jóga január 5-től csütörtökönként, reggel 8.00-9.00
Ha szeretnél kipróbálni valami dinamikusabb óratípust, emellett erősödni vágysz, de a jóga egyéb mentális és élettani hatásairól sem szeretnél lemondani, akkor a power jógát neked találták ki! A power jóga egy dinamikus stílus, melyben az egymásba fonódó ászanák folyamatos mozgássá állnak össze
.

Új reggeli órák - Diófási Lillával
Gerincjóga: Kedd 9:00 - 10:00
Hatha jóga: Csütörtök 9:00 - 10:30

Anyukáknak és leendő anyukáknak ajánljuk:

4 órás Aviva alaptanfolyam 2017.01.20. péntek 16:00-20:00
Az Aviva torna gyakorlatai elősegíthetik a teherbeesést, segítik a terhesség megtartását, PCOS, endometriózis és változókori problémák enyhítésére is alkalmasak. Oktatónk, Farkas Ági oldalán rengeteg sikertörténetet is találsz!
Szülés utáni regeneráló női jóga csütörtök délelőtt 10:00, feburár 2-től. Nyerd vissza régi formád! Nem lehetetlen, próbáld ki Csüllög Mónikával!
ÚJ OKTATÓINK
 
2017. januártól négy új oktatóval erősítettük meg lelkes csapatunkat! Fogadjátok őket szeretettel és persze várunk az óráikon is!
Tajti GáborCore training, Fitness edző, FMS instruktor, Funkcionális tréning, Személyi edző
Funkcionális tréning január 3-tól: kedd 19:30 - 20:30 Core training: szerda 9:00 - 10:00

Diófási Lilla jógaoktató : Gerincjóga - kedd 9:00 - 10:00, Hatha jóga -csütörtök 9:00 - 10:30.


Reimann Dóra jógaoktató, Power jóga január 5-től. csütörtökönként 8:00 - 9:00 


Csüllög Mónika -  Női jóga szülés utáni regenerációhoz, csütörtök 10:00 - 11:00, február 2-tól

 
Ha bármilyen kérdésetek van csoportos vagy magánóráinkkal kapcsolatban, keressetek minket bátran! Várunk Benneteket szeretettel 2017-ben is! :)
A Nemcsakjóga csapata