Blog

Megújult és kibővült szeptemberi órarendünk! :-)

Írta: Sztrakay Miléna
Szeptember 4-től megújult és kibővült órarenddel várunk Titeket stúdiónkba, hogy igazán lendületesen induljon a szeptember. Régi óráink is visszatértek a nyári szünetről, valamint új órákkal és új oktatókkal is megismerkedhettek szeptember 4-től aktuális, órarendi óráinkon.

Szeptember 4-től, hétfőtől visszatérnek - a nyári pihenő után – hétfő reggeli és délelőtti pilatesBaba-mama jóga, Zsibongóra, senior jóga és pilates óráink, kedd délelőtti Alakformáló torna babával és szerda délutáni Mosolygóra-Családi jóga óráink.

Szeptember 5-től, kedd esténként csatlakozhattok új, Gerincterápiás jóga óránkra, Hámori Márta, Gerincterépiás jóga oktató óráin.  A gerincterápiás jóga óra kifejezetten javasolt azoknak, akiknek gerincproblémájuk van, de ugyanakkor egészséges vendégeknek is biztonságos gyakorlási lehetőséget biztosít, mert a gyakorlatok biztonságosak, de mégis hatékonyak. 

Szeptember 6-tól, szerda esténként 18:30-19:00 időpontban újból 6 alkalmas kezdő jóga tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek, amelyet Komjáti Zsuzsa, Tradicionális hatha jóga oktató, Vaisnava teológus tart.

Szeptember 7-én, csütörtökön is új órát próbálhattok ki, új oktatónkkal, Demeter Zitával. 18h-19h Hatha flow órán jógázhattok Zitával. A hatha flow jóga dinamikáját tekintve lágyabb, lassúbb mint a vinyasa flow, de intenzívebb, mint a hagyományos hatha jóga.  A gyakorlat-sorozatok úgy vannak felépítve, hogy kezdő jógázók is végig tudják csinálni.

Csütörtöki órarendünk változik a korábbiakhoz képest. Fogarasy Mariann pilates órája a megszokott 17:30 időpont helyett 19h-kor kezdődik és 20h-ig tart, valamint Rónai Róbert hatha jóga órája is a megszokott 18:30 helyett fél órával később, 19h-kor kezdődik!

Pénteken is változik órarendünk. Sokatok kérésére már pénteken is lesz gerinctréning óra 16:30-17:30 időpontban, Ilyés Reni, gerinctréner oktatónkkal. Reni elkötelezett híve a prevenciónak és a gerinc helyes használatának.

És ne felejtsétek: szeptember 9-én, szombaton tartjuk nyílt napunkat, amelyen 9h-17h-ig  számtalan óratípust próbálhattok ki ingyenesen. Lesz hatha jóga, gerincjóga, vinyasa flow, női jóga, családi jóga, pilates, gerinctréning, gerincterápiás jóga, kundalini jóga, aroma jóga, amelyekből két órát is kipróbálhattok. Sőt!  Nyílt napunkon valamennyi bérletünket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

Mindig aktuális órarendünket weboldalunkon az órarend menüpont alatt megtaláljátok.

Kérünk Titeket, hogy a óráinkra továbbra is jelentkezzetek be, délelőtt és délután egyaránt, így mi is könnyebben tudunk kalkulálni a résztvevők létszámával. Teltház esetén jelezni tudjuk, hogy ne gyere feleslegesen, elmaradó óra esetén is értesítünk. Az órákat min. 2 fő résztvételével megtartjuk!

Bejelentkezni online, telefonon, sms-ben, vagy e-mailben tudsz előző nap 20:00 óráig.Tel.: +36 209 826 822; +36 20 320 5390; e-mail:

Várunk szeretettel,
A Nemcsakjóga csapata